Eggemoveien 301, 3514 Hønefoss - Tel:  90 21 00 25 (sms besvares ikke)  - Epost.: post@abcracing.noo - Kontakt oss  Copyright 1994 @ ABC Racing Utleiesenter 
ABC Racing Utleiesenter over 35 års erfaring innen kartsporten Booking  bestill tid nå
Vår værstasjon LIVE se regn/temperatur
Kalender  ledig eller opptatt
Gokart  Ledig/opptatt
Sjekk om det er ledig eller opptatt hos oss !

Booking og kjøp

Som en ekstra service fra oss har du mulighet til å booke kjøring hos oss til DropIn heat, Grand Prix løp, LeMans løp, Barneselskap, Utdrikkingslag, Paintball og kjøpe gavekort. For vanlig DropIn heat er det ikke påkrevet å “booke” tid, men stikke bare innom. Sjekk vår booking-kalender først.
Helsediretoratet skriver følgene ang. barneselskap: Nå som barnehager og skolene åpner, er det mulig å gjennomføre bursdagsfeiring så lenge smittevernrådene nedenfor ivaretas. Det vil si: · Ingen syke kan møte, selv ikke ved milde symptomer på luftveisinfeksjon. Dette gjelder også barn og unge som er i karantene eller isolasjon. · Det må være mulig å overholde god håndhygiene, og håndvask eller hånddesinfeksjon skal være lett tilgjengelig. Hender bør rengjøres ved ankomst, før spising og når besøket er over. · De inviterte bør fortrinnsvis være fra de samme gruppene (kohortene) som barnet er i på skolen/i barnehagen. For ungdommer bør det være andre fra samme gruppe/klasse på skolen. Hensikten med dette er at barn og unge skal ha et begrenset antall kontakter. · Barn kan leke sammen og omgås slik de gjør i barnehage/skole, men unngå unødvendig nærkontakt, som for eksempel klemming og håndhilsing. · For større barn og ungdommer oppfordres det fortsatt til å holde én meters avstand til hverandre. · Det bør unngås at andre ledsagere/deltagere er tilstede. Dersom dette er nødvendig for enkelte barn, må ledsager holde avstand til andre barn og voksne samt følge vanlige smittevernråd. · Feiringen bør helst skje utendørs. Ved innendørs feiring er det særlig viktig å ha god nok plass slik at alle kan holde anbefalt avstand. · Foresatte til bursdagsbarnet/arrangør bør tilstrebe å holde avstand til de andre barna som de ellers ikke er nærkontakt til. · Mat bør serveres ferdig i porsjoner, også kake. Husk rene hender hos både de som serverer og de som spiser.
Barneselskap, les lengre ned på siden !
Paintball  Ledig/opptatt